Apple did it again!

Gisteravond in de kroeg een terloopse opmerking tussen twee biertjes door: 'toch mooi hoe Apple altijd producten geheim weet te houden'. De KeyNote is net weer geweest. They did it again! And again! And again! Alles was klaar, ads, website, alles stond op launch, en net na de laatste woorden van Steve Jobs vloog het de wereld in. En geen minuut eerder. Das toch wonderlijk? Volgens mij zijn er wapens in het spel!

Gepubliceerd door

Dennis

Mijn naam is Dennis. Ik schrijf, ik luister en ik leef. Benieuwd naar wie ik ben? www.dennishunink.nl voor mijn digitale leven.

5 gedachtes over “Apple did it again!”

  1. *Kees ziet zojuist zijn volgende notebook*

    MEN, wat is dat ding geil!! (en duur)

  2. er waren ind geruchten over de nieuwe laptop, is wel een keynote met de meeste lekken ooit. en nog zit het vol met nieuwe dingen!

  3. Ik vind het TimeCapsule idee nogal op het Home Server concept van Microsoft lijken. Aangezien Apple alles zo geheim houdt en Microsoft 7 januari al met de Home Server kwam mag Apple achteraan aansluiten.

    Ben trouwens zeer benieuwd welke cpu ze gebruiken. Want $300 verschil met de 1,6ghz en de 1,8ghz is zelf bij Dell niet te vinden.

    @Carsten, de Apple store zegt $ 1,799.00 en $ 3,098.00

Reacties zijn gesloten.