Aanrijding met een persoon

Oproep aan een ieder die zich ooit voor de trein wenst te gooien: doe dit buiten mijn reistijd alstublieft. (of gewoon niet natuurlijk)

Dankzij een aanrijding met een persoon tussen Delft Zuid en Schiedam heb ik vandaag zeven uur onafgebroken in de bus/trein/tram gezeten. Daar word je niet blij van.

07:29 Maasland Commandeurskade bus 38

07:55 Delft aankomst CS, zoals de planning was.

07:65 Dennis loopt verdwaasd rond door het station. 'Wegens een aanrijding met een persoon is er beperkt treinverkeerd tussen Delft Zuid en Schiedam. Wij raden reizigers met bestemmingen verder dan Delft Zuid aan om te reizen via Den Haag Centraal'.

Situatie: Delft was vol, maar dan ook echt vol met mensen. De ene na de andere geplande trein werd geannuleerd. Maar de IC naar Venlo zou rijden.

08:10 De IC naar Venlo is ook uitgebleven, in de tussentijd is geen enkele geplande trein gekomen. Wel een extra pendeltrein tussen Delft CS en Delft Zuid. De beloofde trein tussen Delft CS en Den Haag CS blijkt uitgesteld te worden.

08:18 Tram 1 gepakt naar station Den Haag HS, de tram was afgeladen. Den Haag HS bleek ook niks te gaan, andere tram naar Den Haag CS.

09:06 Den Haag CS: de situatie is hier niet veel beter, alle treinen via Delft/Schiedam kunnen niet rijden, en ook voor andere lijnen zijn niet genoeg treinen (omdat deze allemaal via Delft in Den Haag moeten komen). Enige optie: via Utrecht.

09:16 de IC naar Utrecht vertrekt tien minuten te laat.

10:00 aankomst in Utrecht

10:10 trein naar Den Bosch (vijf min te laat)

10:50 trein van Den Bosch naar Tilburg

11:25 de bus van Tilburg naar School

11:45 ik stap de school in, kom mijn klasgenoten tegen. De docent was wat kort van stof, ik kan weer terug.

14:25 aankomst Maasland.

Gepubliceerd door

Dennis

Mijn naam is Dennis. Ik schrijf, ik luister en ik leef. Benieuwd naar wie ik ben? www.dennishunink.nl voor mijn digitale leven.

Een gedachte over “Aanrijding met een persoon”

  1. Achhhh…jij blij dat je straks in Tilburg woont, dan heb je hier geen last meer van šŸ™‚ Dit gebeurde me regelmatig, je went eraan.

    Je moet als conducteur toch de schrik van je leven krijgen als je dit overkomt! Mijn gedachten gaan toch meer naar hem dan naar die persoon die ervoor gesprongen is.

Reacties zijn gesloten.