Segway

[[image:segway.jpg::right:0]]Als je op school zit gebeuren er ook nog wel eens onverwachte dingen. Tijdens het college van gisteren was de gastspreker de Nederlandse importeur van Segway. Hij vertelde kleurrijk en enthousiast over dit wonderlijke apparaat. Het was een college voor het vak New Business: Innovatie en Ondernemersschap. Deze segway heeft met beide onderwerpen sterk te maken.

Of ik er op rond gereden heb: jawel! En het is heel erg leuk. Ok, hij is een beetje aan de prijzige kant maar je krijgt er wel een grote grijns van als je ermee rond rijd. Hij schijnt 20 km/h te kunnen en een acieradius van 30 kilometer te hebben. Voor de ruige mannen is er ook een off-road versie om het helemaal af te maken.

Wat is het probleem? Hij mag op dit moment (nog) niet de openbare weg op. De minister ligt dwars. Het is soms apart hoe de regeltjes de vooruitgang en innovatie dwarsbomen en de vraag en discussie van gisteren was natuurlijk hoe je daarmee omgaat als ondernemer.

Gepubliceerd door

Kees-Jan

It takes one to know one

Een gedachte over “Segway”

  1. VOlgens mijn zijn er luchthavens waar deze dingen door overheidsfunctionarissen gebruikt worden voor snel transport, schijnt ideaal te zijn

Reacties zijn gesloten.