Bedrijven met Twitter-angst

Volgens mij moet ik uitkijken dat ik niet te vaak te vrolijk over twitter ga posten. Toch waag ik er nog een klein stukje aan. Of beter gezegd: een linkje.

Veel mensen blijken ‘uit onwetendheid’ iets tegen twitter te hebben. Toch gaan steeds meer bedrijven inzien dat er geld te verdienen is door social networking. Vroeger noemde we het nog mond op mond reclame maar omdat beeldscherm-tot-beeldscherm zo gek klinkt hebben ze Social Networking uitgevonden.

Maar wacht even, hoor je de ondernemer denken, hoe zit dat dan allemaa? Hoe werkt dat? Gaat dat me echt geld opleveren?
Lieve ondernemer: kijk hier eens!

Gepubliceerd door

Dennis

Mijn naam is Dennis. Ik schrijf, ik luister en ik leef. Benieuwd naar wie ik ben? www.dennishunink.nl voor mijn digitale leven.

Een gedachte over “Bedrijven met Twitter-angst”

Reacties zijn gesloten.