Chocoladedood

Een berichtje voor de dames onder ons:

Man sterft na val in ketel met gesmolten chocolade
NEW YORK – In een Amerikaanse fabriek is woensdag een 29-jarige man om het leven gekomen toen hij in een ketel met gesmolten chocolade viel. Dit heeft het openbaar ministerie in de staat New Jersey laten weten.

De man was op een platform boven de ketel bezig nieuwe stukken vaste chocolade bij te vullen. ”Hij moet op een of andere manier zijn uitgegleden en in de ketel gevallen”, aldus de zegsman. De ketel is 2,5 meter diep.

Natuurlijk is het altijd verschrikkelijk als iemand door een ongeval komt te overlijden, maar als je dan toch moet gaan, dan lijkt dit me wel de meest goddelijke manier om dood te gaan. Bedenk je..niets dan chocolade om je heen…zoveel je wilt en je kunt er onbeperkt van eten zonder je druk te hoeven maken over het enorme aantal calorieën wat je daarbij naar binnen krijgt. En wil ik dan in de witte chocolade of in de melkchocolade sterven? Hier houdt mijn fantasie op, want de werkelijkheid is natuurlijk dat je op een gegeven moment geen adem meer kunt halen en dat is natuurlijk niet zo prettig. Maar even fantaseren is wel leuk.

Gepubliceerd door

Kees-Jan

It takes one to know one

2 gedachtes over “Chocoladedood”

Reacties zijn gesloten.