diepstraten.net op Twitter

Kees-Jan schreef al eerder dat een aantal van onze auteurs ook de digitale wereld van Twitter volkladden. Met veel plezier! De mogelijkheden van Twitter zijn absoluut ongekend, een eigen diepstraten.net twitter account kon dan ook niet uitblijven.
En hij is er!
Op www.twitter.com/diepstratenblog verschijnen alle nieuwe posts van de weblog. Dus ben jij enthousiast twitter gebruiker, dan moet je deze natuurlijk volgen. Wie weet wat er gaat gebeuren. Zou onze twitter account ook gaan reageren of gekke dingen zeggen? We zullen het zien….

Gepubliceerd door

Dennis

Mijn naam is Dennis. Ik schrijf, ik luister en ik leef. Benieuwd naar wie ik ben? www.dennishunink.nl voor mijn digitale leven.

7 gedachtes over “diepstraten.net op Twitter”

 1. Leuk, maar is dit niet op deze manier een veredelde RSS feed? Of ga je er nog meer mee doen?

 2. Het is inderdaad een soort RSS maar dan speciaal voor onze twitter lezers. En ik wil er best meer mee doen, mocht je ideeën hebben

 3. Nou ben ik een leek in Twitter, maar als jij zegt dat ALLE nieuwe weblog erop komen, dan heb je dus eigenlijk een kopie van diepstraten.net? Waarom?

 4. Omdat het hip is 😉
  En omdat niet iedereen diepstraten.net de hele dag zit te F5’n. Voor de Twitterende medemens is snelheid van informatie belangrijk. Je ziet dus een twit voorbij komen dat er een nieuwe post is, met de titel ervan en gaat dus snel kijken. Zie het als iets ‘misschien handigs’, niet de uitvinding van het wiel

 5. Noem het blond, maar gaat het ook om de forumposts of alleen hier op de weblog? En F5’n is niet nodig, vaak is er 1x per week een nieuwe blog..

  Maar omdat het hip is mag je het gewoon doen hoor 😉

 6. Het gaat niet om forum posts. Dat zou wel kunnen, maaaar, aangezien er heel veel afgeschermd is (huiskamer deel) zouden die niet in de twitter verschijnen, wat niet handig zou zijn.

  En fijn dat ik het mag doen 🙂

Reacties zijn gesloten.