Cijfers Blok 6

Het heeft even geduurt, maar ik heb sinds vandaag mijn cijfers van het afgelopen tentamenblok terug. Goed, nu ik deze allemaal gehaald heb, ben ik precies op de helft van mijn opleiding die ik in de klas moet doorbrengen. De opleiding duurt 4 jaar, 3 in de klas, en het laatste jaar is een half jaar stage en een half jaar scriptie. Dus nu nog anderhalf jaar in de klas.

Voor de mensen die het leuk vinden om te weten, hierbij mijn cijfers van de afgelopen tentamens:

  • Informatiekunde: 78
  • Bedrijfsadministratie 5 (boekhouden dus): 75
  • Administrative Organisatie (productie onderneming): 71
  • Statistiek: 74
  • Project Budgetteren: 70
  • Management Accounting: 75

Dus ik mag best tevreden zijn nietwaar 🙂

Gepubliceerd door

Kees-Jan

It takes one to know one

7 gedachtes over “Cijfers Blok 6”

  1. goe gedaan jochie ! ik hoop dat ik het net zo strak ga doen als jou het aankomende jaar …

Reacties zijn gesloten.