De geschiedenis van YouTube in 4 minuten

De geschiedenis van YouTube in 4 minuten

Wat goed is, komt snel. En zeg in het

geval van YouTube maar gerust razendsnel. De video-site is niet meer

uit het dagelijks leven weg te denken, maar bestond 2,5 jaar geleden

nog niet eens. Een video over de geschiedenis van YouTube, of hoe drie

ondernemers in een jaar de wereld veranderden.

(lees verder)

Ik heb het verhaal van YouTube altijd al bijzonder gevonden. Met name de impact en de snelheid verbazen mij ten zeerste. Kun je nagaan wat er van allemaal eigenlijk op globlal scale mogelijk wordt. Daar kun je best een paar doom-senario's over opzetten.

Een mogelijk idee voor de toekomst: Kijk hier , huiver en denk na! Vergeet niet dat dit filmpje al een paar jaar oud is. Het is uit 2003 als ik mij niet vergis. De namen van de bedrijven zijn anders geworden, maar het soort bedrijven niet. Ik werd er stil van.

Gepubliceerd door

Kees-Jan

It takes one to know one