De nieuwe monster!!

[[image:media_3821_0.jpg::center:0]]

De nieuwe Ducati monster is er!! Voor de mensen die werkelijk geen idee hebben waar ik het over heb. Ducati is de uitvinder van de 'naked bike' of 'street bike' zoals het ook wel genoemd wordt. Zo'n 14 jaar geleden kwam voor het eerst de Ducati Monster uit. En in de afgelopen 14 jaar is er eigenlijk niet echt veel veranderd aan de monster. Ok, er zijn wat andere motorblokken in gebruik en de uitlaten zijn wat anders, maar in essentie is het dezelfde look-and-feel als de motor van 14 jaar geleden.

Ducati is bezig met een vernieuwing van al zijn modellen. De introductie van de SuperSport 1098 was ook gewoon bijzonder te noemen. Bij de introductie van deze fiets is de 'rest' gereduceerd tot rest. Alle motorfiets fabrikanten hadden een supermotard, en Ducati kwam met de Hypermotard die vele vele design prijzen gewonnen heeft.

En nu is het de buurt aan de monster. Voor de mensen die niet op de hoogte zijn, zelf ben ik ook de trotse eigenaar van een zwarte Ducati Monster 1000. Al tijden wordt het nieuwe model voorspelt en hier is het dan op deze mooie 9 november 2007: De nieuwe Ducati Monster!!!! (Heren, start de motoren šŸ™‚ )

Gepubliceerd door

Kees-Jan

It takes one to know one