320 km p/u. Echt wel!

Al enkele weken gaan er geruchten over een 'superstorm'. Werd het door Piet 'Tot morgen' Paulusma voorspelde weertje als verzinsel afgedaan, nu lijken er toch meer mensen vrij overtuigd te zijn van een werkelijke mega storm. Behalve de Nederlanders zelf… Wie een beetje kritisch leest (in de landelijke dagbladen was er weinig over te vinden) komt al snel diverse berichten uit binnen- maar vooral buitenland tegen die spreken over een storm, orkaan, dijkdoorbraken, natte voeten en allerlei andere natte ellende. Dit geld voor Nederland, deel van Duitsland, Denemarken en Groot-Brittannië. Ik moet zeggen, ik begin dit toch wel ergens te geloven. Maar het KNMI houd het voorlopig nog op wisselvallig.

UPDATE: De superstorm komt NIET. Ik herhaal, NIET. In plaats daarvan parkeren we het strenge winterweer even in de hoek, om te genieten van wat zachte briesjes. Nederland…

Gepubliceerd door

Dennis

Mijn naam is Dennis. Ik schrijf, ik luister en ik leef. Benieuwd naar wie ik ben? www.dennishunink.nl voor mijn digitale leven.

Een gedachte over “320 km p/u. Echt wel!”

  1. Wat mij inderdaad ook opviel was het gebrek aan berichtgeving. Hier is maar 1 manier om erachter gekomen: (zoals zo vaak) Time will tell

Reacties zijn gesloten.