Opa Diepstraten

Vanochtend om 07:45 is Opa Diepstraten overleden. Afgelopen nacht heb ik afscheid van hem mogen nemen. In de loop der tijd zijn er twee tantes, een oom en een neef heen gegaan. Iedere keer als ik dit meemaak word ik weer herinnerd aan de vergankelijkheid van het leven.

Alles waar een getal aan vast zit is waardeloos en het besef hiervan is de sleutel tot vrijheid. Steeds opnieuw ervaar ik dat het geluk in de de onverwachte dingen en de vrijheid van je geest zit. Opa, je was een goede, hardwerkende en integere man. Je hebt iedereen laten zien wat een goed voorbeeld is. We weten dat je trots op ons bent en we zullen ervoor zorgen dat je trots op ons blijft. Opa, bedankt voor het leven.

Opa

Daar lig je dan met je 90 jaar
Volkomen volmaakt en gelukkig

Je bent alles geworden
wat iedereen wil zijn

Bedankt voor je kracht
Ga nu en rust zacht

Je kleinzoon

Gepubliceerd door

Kees-Jan

It takes one to know one

10 gedachtes over “Opa Diepstraten”

 1. Kees-Jan gecondoleerd, alles komt ook wel zo’n beetje gelijktijdig voorbij zeg. Ook sterkte voor je ouders en je broer. Zijn altijd de mindere momenten in het leven. Valt nooit mee om afscheid te moeten nemen. De herinneringen blijven en dat maakt het leven waardevol.

  Peter

 2. Kees, gecondoleerd met dit verlies.
  Zoals je zelf altijd zegt: het aantal pieken en dalen in het leven moeten in evenwicht zijn.
  Met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid is deze periode wel als dal aan te merken, de piek kan dus nooit meer lang op zich laten wachten!

  Kim

 3. Kees, een beetje laat.. maar alsnog een hele dikke knuffel,, sterkte!

 4. Goh Kees, ik lees dit nu pas. Ontroerend, ik kreeg er tranen van in mijn ogen.
  liefs,
  Anne

Reacties zijn gesloten.