Fortis 1/2 Marathon Rotterdam

De volgende 1/2 marathon die ik wil lopen, is de halve van Rotterdam. In maart heb ik de halve marathon van Den Haag gelopen, en dat was mijn eerste. Nu komt de 10 september al aardig dicht bij, en ik sla nog wel eens een trainingssessie over. Een lichte vorm van paniek begint zich meester van mij te maken…… Dus vandaag ben ik maar eens stuk gaan lopen. Even diep ademgehaald en 18 kilometer op de klok gezet. En tot mijn verbazing ging dat eigenlijk nog behoorlijk goed. Ik heb er ongeveer 01:45 over gedaan, en dat is niet eens onaardig.

Nog twee of drie keer een stukje lopen, en dan gaat het over anderhalve week gebeuren. Als je een klein bezweet mannetje puffend over de coolsingel op 10 september ziet lopen, dan ben ik dat dus.

http://www.fortishalvemarathon.nl/

Gepubliceerd door

Kees-Jan

It takes one to know one