(Twaalf jaar familieruzie) Schouderklopje: eis van 2,6 ton

LEEUWARDEN – Pas op bij het begroeten van familieleden en het uitdelen van een vriendschappelijk bedoelde schouderklop! Voor je het weet, heb je een schadeclaim van dik 260.000 euro aan de broek. Het overkwam een vrouw uit Leeuwarden na het begroeten van haar schoonzus uit Noordbergum.

De rechtbank Leeuwarden deed ondanks uitspraak in de kwestie die zich al twaalf jaar voortsleept. Oorzaak was een hardhandige begroeting tussen beide schoonzussen in 1994. Een vrouw sprong de ander zo vrolijk op de nek dat het slachtoffer er naar eigen zeggen een whiplash aan overhield.

Door de aanhoudende pijn in de nek, schouders en concentratieproblemen raakte de besprongen schoonzus arbeidsongeschikt. Ze verloor haar baan als matroos bij de Koninklijke Marine. Al dit leed resulteerde in een claim van 260.975 euro ter compensatie van gemiste inkomsten, kosten van huishoudelijke hulp en smartengeld. (telegraaf.nl)

Vroeger dacht ik dat dit alleen in Amerika kon…. Ach vroeger, toen de kratjes nog geel waren… Wat kunnen mensen toch een problemen maken. En dan vooral met (schoon)familie. *zucht* kunnen we elkaar niet gewoon respecteren en begrijpen dat er echt geen kwaade bedoelingen achter zitten. Al die frustratie van tegenwoordig die iedereen maar op elkaar aan het afreageren is!!! (Dit kwam toch niet al te gefrustreerd over? toch??)

Gepubliceerd door

Kees-Jan

It takes one to know one