Het gaat echt gebeuren!

Het gaat vandaag dan echt gebeuren. We stappen met z'n 3en straks in de auto onderweg naar Nijmegen. Daar komen we de andere twee lopers ook tegen. Gisteren hebben we alles gepakt en klaar gezet. Nog even wat boodschappen halen en dan gaan we op weg. De afgelopen paar dagen hebben we het weer in de gaten gehouden en het wordt warm! Pfff… Waarom nu, waar wij, waarom?? De nijmeegse lopen terwijl er officieel een hittegolf voorspeld is.

Maar ja, je zit wel eens in de kroeg en hebt dan grootspraak na een paar biertjes. "Die Nijmeegse 4daagse, zullen we die gewoon een keertje lopen. Dat moet een man toch wel in zijn leven gedaan hebben. En wat is nu 50 kilometer? Je hebt er de hele dag voor." Maar goed, nu realiseren wij ons dat dat toch wel 50 hele echte kilometers zijn. (40 km voor Casper en Wouter) en dat dat toch best wel tegen gaat vallen. Ach, een kleinigheidje hou je altijd.

Zij die de Nijmeegse 4daagse tijdens een hittegolf gaan lopen groeten U. We gaan ervoor!!

Met een vriendelijke groet,
Casper, Wouter en Kees.

Gepubliceerd door

Kees-Jan

It takes one to know one

7 gedachtes over “Het gaat echt gebeuren!”

  1. Ik zag afgelopen zaterdag in de Rails een aantal voeten van mensen die de vierdaagse hadden gelopen (oef), succes jongens, succes.

  2. we hebben ons ingeschreven en er is dus nu geen weg meer terug. Er is een internet cafe om nog updates te doen. Bedankt voor alle reacties en steun betuigingen!! nu eerst aa het bier šŸ˜€

  3. update dag 1; we hebben het gehaald, maar het is wel heel erg warm! vroeg slapen en morgen lachend de tweede dag doen…

Reacties zijn gesloten.