LCD-tv door sociale dienst betaald (What the f*ck?!?!)

[[image:lcd-tv.jpg::right:0]]AMSTERDAM –  Minima in Maassluis kunnen ook subsidie krijgen als ze een lcd-televisie aanschaffen. De gemeente geeft maximaal 400 euro aan minima. Tot nu toe was de regel dat ze een gewone tv moesten kopen, meldt het AD. Een lcd-tv was teveel luxe. Die regel is geschrapt: 'van belang is uitsluitend de vraag of het betreffende gebruiksgoed als noodzakelijk aan te merken is', aldus de gemeente.

Ook de verplichte controle van de gemeente om te kijken of er ook echt een nieuw apparaat is aangeschaft, wordt geschrapt. 'Het afleggen van een huisbezoek wordt veelal ervaren als een inbreuk op de privacy', schrijft de gemeente. (telegraaf.nl)

Ahum…. Zit ik rustig mijn (digitale) kranten te lezen, komt dit bericht voorbij. Da's de tweede keer dat Maassluis wel heel erg negatief in het nieuws komt. Nu weet ik dat er bijzondere mensen op het gemeentehuis in Maassluis zitten maar hier heb ik toch wel erg veel moeite mee. Als hardwerkende en belastingbetalende man vind ik het niet leuk als dit met ons gemeenschapsgeld gebeurd. WAAROM gaan mensen niet gewoon aan het werk en gebruiken ze hun hun logische verstand? Daarmee bedoel ik zowel de uitkeringstrekkers als de gemeentelijke ambtenaren. We zijn echt te ver doorgeslagen in dit land.

Koffie Kees, eerst koffie…

Gepubliceerd door

Kees-Jan

It takes one to know one

Een gedachte over “LCD-tv door sociale dienst betaald (What the f*ck?!?!)”

  1. gek zat weer! Vooral het aller domste stukje van ‘Het afleggen van een huisbezoek wordt veelal ervaren als een inbreuk op de privacy’

    denk dat k dan ook maar lekker thuis ga zitten over een tijdje als ze over de game consoles ook subsidie geven.

Reacties zijn gesloten.