MAANdag

Je hebt maandagen en MAANdagen. De ene variant laat zich het best omschrijven als een rustig begin van de werkweek. Alles komt lekker op gang en je zit nog in gedachten een beetje van je weekend na te genieten. Er bestaan ook MAANdagen die volgas van start gaan. Van 0 naar volgas in 1.3 seconden. Het is soms jammer dat je de op zo'n MAANdag vaak de instelling hebt die bij de maandag hoort. Je hebt dus de 5e versnelling nodig, maar kan die even niet vinden.

Je begint dus nog niet helemaal topfit aan de MAANdag en je wordt direct overspoelt met een miljoen dingen. *zucht* Mocht je nog niet aan de koffie zijn, dan ga je dat vanzelf wel. Ja, voor mij is het zo'n MAANdag vandaag. Alsof iedereen alles opgespaard heeft en dat in 1 keer over je uitstort. Natuurlijk zitten er leuke dingen tussen, maar het is wel veel allemaal.

Ach, het is nu net na de lunch en er rest nog een halve werkdag. We zijn tot zover gekomen, dan lukt de rest ook nog wel. Voor de mensen die ook zo'n MAANdag hebben: sterkte, en je bent niet alleen. Voor de mensen die de andere maandag hebben: geniet ervan. Volgende week kan het zo maar anders zijn. šŸ˜‰

Werkze iedereen.

Gepubliceerd door

Kees-Jan

It takes one to know one

Een gedachte over “MAANdag”

Reacties zijn gesloten.