Telefoon?!?

Het is zover. Na een langdurige onderhandeling en vele stroeve gesprekken ben ik over. Met tegenzin, laat ik dat voorop stellen. Ik ben van het ouderwetse type dat vind dat een telefoon moet bellen. En ja, sms'en is ook wel ok. Maar radio's, MP3-spelers, camera's, e-mail, internet, navigatie, satelliet-ontvangers, video-bellen, magnetron-functie, koelkast, koffiezet apparaat… Nee, dat vind ik allemaal niet op een telefoontoestel horen.

Maar ja, je houd de vooruitgang niet tegen. En ik ben ook gezwicht. In het kader dat we ook onze klanten moeten kunnen laten zien hoe verschrikkelijk handig het is dat je altijd je agenda, e-mail, contactpersonen, etc bij je hebt, moet ik er zelf dus ook aan geloven.

Ik heb een smart-phone! *zucht* jahoe, jahoe. En jawel, met e-mail, agenda, mms, wap, wi-fi, blauwe tand, camera, video-bellen, msn, internet, mp3-speler… ben ik nog wat vergeten? De korte versie, ik heb dus een samsung i600. Het lijkt op een telefoon, heel erg plat en niet al te groot, maar stiekum is het een multi-media computer. Niet grappig: ik probeer de gisteren te bellen, dat is een proces…

Voor de kijkers thuis, mijn vorige telefoon is een nokia 6021. Daarmee kun je bellen en sms'en. Punt. Hij loopt nooit vast en doet het heel erg lang op de batterij. Bij de samsung worden 2 batterijen geleverd met een extra externe oplader. Dat geeft mij toch wel een voorgevoel van wat mij te wachten staat.

Je begrijpt, ik moet nog heel erg wennen.

Gepubliceerd door

Kees-Jan

It takes one to know one

5 gedachtes over “Telefoon?!?”

 1. Kees, je laat je toch niet om lullen??? Loser!!!
  Maaruh, mooi plat bakkie!!! Kan je er ook mee bellen?

 2. @ Kees: kicke he? ik heb m ook !!! En ik ben van dezelfde generatie .. geef t een paar dagen en je went er aan .. geef t nog een paar dagen en je word er zelfs wel blij .. \n\n@ Raymond .. jawel maar duurt ff voordat je door hebt hoe šŸ˜‰

 3. Geef mij je oude maar. Mijn ervaringen met ‘leuke en hippe’ telefoons zijn niet echt prettig. Dus mocht je de oude held nog een keer kwijt willen, hier kan die wel een paar maandjes terecht!

 4. @Raymond: je kan er ook mee bellen, en ik sta bijna altijd open voor discussie. Ik begin zelfs mijn eigenwijsheid een beetje te verliezen.
  @Karin: nog bedankt voor de uitleg! (ja, ik heb aan een vrouw moeten vragen hoe mijn telefoon werkt…..)
  @Dennis: Ik hou de oude nog even als rugdekking.
  @Duncan: heb je dezelfde ervaring?

Reacties zijn gesloten.