Search: Digital World

Even schaamteloos reclame maken. Een tijdje geleden had ik het al geschreven, ik ben mede auteur in een boek en daar ben ik toch wel bijzonder trots op.

Het boek gaat over de ontwikkeling van internet(technologie) en wat de impact daarvan op ons leven is.

Binnenflap tekst:

Laten we kennismaken

Kinderen op de basisschool hebben nu al een GSM en bepalen zelf wanneer en met wie ze communiceren. In de games die ze spelen zijn ze de baas. Zie daar de medewerkers van de toekomst. Al snel wordt hun wereld virtueler: vriendjes houden via MSN  en chatrooms contact met elkaar, bij het huiswerk gebruiken ze internet en online games spelen ze met gamers uit de hele wereld. Internet is al op jonge leeftijd een normaal en integraal deel van hun leven.

De generatie die nu hard op weg is collega te worden beheerst in hoge mate de kunst om op één moment via verschillende kanalen informatie op te nemen en uit te wisselen. Kennis en ervaring delen ze direct via blogs en wiki's en kunnen dat straks dus zonder het tussenkomst van management. De nieuwe generatie leeft en werkt in netwerken.

Deze nieuwe generatie is ook de nieuwe klant. Hun wereld is real-time.

Leuk leesvoer dus!!

De boekpresentatie is hier te vinden

'Search: Digital World', ISBN-nummer is 978-90-77812-18-1. Het boek is alleen verkrijgbaar bij Selexyz/Donner, vestiging Hogeschool INHOLLAND Rotterdam.

Mijn bijdrage in dit boek: Financial Control 2.0

Gepubliceerd door

Kees-Jan

It takes one to know one

Een gedachte over “Search: Digital World”

  1. best intressant stukje tekst.. volgens mij heeft m’n pa ook zo’n soort onderwerp gehad in zijn afstudeer scriptie..

Reacties zijn gesloten.