Twitter co. oude media

Dat twitter hip is durft niemand meer te ontkennen. Of je het nu leuk vindt of niet, of je het wil gebruiken of niet, dat twitter groot is wordt door niemand meer onderkent. Veel oude media worstellen met de manier waarop ze hiermee om moeten gaan. Ze beseffen dat nieuws eerder over Twitter gaat, maar dat mensen behoefte hebben aan een gestructureerd overzicht zoals zij dat brengen. Steeds meer media spelen daarop in door twitter als bron te gebruiken. Maar twitter is juist bedoeld om interactie mogelijk te maken. En nu is er een schitterende combinatie ontstaan tussen twitter, zonder het doel en principe van twitter te veranderen, en oude media. Een radio show waarin gebruikers via twitter kunnen reageren, meedenken en sturen. Meer dan een chatboxje, echt twitteren over the air. Briljant! Check it out!

Gepubliceerd door

Dennis

Mijn naam is Dennis. Ik schrijf, ik luister en ik leef. Benieuwd naar wie ik ben? www.dennishunink.nl voor mijn digitale leven.