Welkom Zomer -> Hallo terrassen!

De zomer komt met een rotgang het land binnen. Veel mensen moeten er nog aan wennen. Gisteren zag ik ook behoorlijk veel mensen die nog een jas bij zich hadden. Tja, het is toch even wennen, van niets naar 22 graden.

Natuurlijk schiet iedereen direct het terras op. En Terecht! Afgelopen zondag hebben we met de motoren op het stadhuisplein in Rotterdam genoten van de middag-zon. Gistermiddag op het terras gezeten in Maassluis, en vanmiddag heb ik met mijn goede vriend R. in Utrecht op een terras afgesproken. De combinatie zon+terras is een goede reden om de motor weer eens uit te laten.

Vanmiddag gaan we dus even genieten van de zon. Dan kan ik mooi opladen voor de afronding van mijn scriptie. Want dat was ik vergeten, WAAROM was dat laatste blok van school ook alweer zo zwaar? Oh ja, twee redenen, 1) je hebt al drie blokken gehad, dus je bent het wel een klein beetje zat. 2) Je zit achter de verkeerde kant van het glas. De lente/zomer is van start gegaan, en met zoveel zonneschijn is het toch lastig concentreren. Maar goed, eerst even genieten op het terras, en dan Oud-Hollandsch hard werken aan mijn scriptie.

Gepubliceerd door

Kees-Jan

It takes one to know one

Een gedachte over “Welkom Zomer -> Hallo terrassen!”

  1. En dan kom je niet eens even buurten als je in Utrecht bent :p

Reacties zijn gesloten.