Workaholic?!

Al dagenlang voel ik mij rusteloos, futloos, triest en totniets in staat. Ik heb lang nagedacht, maar kon geen duidelijke oorzaakaanwijzen. Mijn oma leeft nog, een konijn heb ik niet, en mijn relatie is ookschitterend. Ik heb alles wat mijn hartje begeert, in materiële zin zijn demeeste van mijn wensen tot op heden vervult. En toch ben ik niet vrolijk. 

Ik ben tot een hele vreemde en voor sommige enge conclusiegekomen: het is rustig in mijn hoofd, en daar kan ik niet tegen. Het isvakantie, al mijn schoolopdrachten zijn klaar, mijn stage is ten einde, ik hoefme nergens meer druk om te maken. Niets maar dan ook niets staat mij in de wegom te relaxen. En daar word ik schreeuwend gek van! Waar is die druk op mij,waar zijn al die dingen die mijn gedachtes bezig houden? Waar zijn dieuitputtende uren lesgeven, waar zijn die talloze projecten die niet op dedeadline afgerond worden?

Misschien moet ik wel meer gaan werken, misschien moet ikmaar dingen gaan zoeken om mij druk over te maken. Misschien moet ik gewooneven het verkeer in de soep laten lopen, een bomaanslag plannen en de treinenlaten ontsporen. Dan heb ik echt iets om me druk over te maken! Een geniaalplan in elkaar draaien om weken lang te ontsnappen aan alles en iedereen,geweldig!

Maar dat schijnt allemaal alleen in mijn fantasie te kunnen,een beetje bij dromen te blijven.  In dat geval blijf ik maar wachten. Wachten totdat de tijdweer komt dat ik kan gaan lopen klagen over hoe druk ik het wel niet heb…

Gepubliceerd door

Dennis

Mijn naam is Dennis. Ik schrijf, ik luister en ik leef. Benieuwd naar wie ik ben? www.dennishunink.nl voor mijn digitale leven.

Een gedachte over “Workaholic?!”

  1. Nu heb je alle tijd om je vrienden op te zoeken, tis niet voor niks vakantie = niks doen = relaxen en de dingen doen waar je normaal niet aan toe komt.

    De oplossing is zo makkelijk šŸ˜‰

Reacties zijn gesloten.