Het kan nog kleiner

Apple iPod ShuffleMuziek is toch wel mijn ding. Ik ben in het gelukkige bezit van twee Apple iPods. Een shuffle voor het fietsen en een iPod Classic waarop daadwerkelijk àl mijn CD’s en overige muziek staat. Dat laatste is zo cool dat ik het soms nog steeds niet kan beseffen.

Iedere keer dat je dacht dat het niet kleiner meer kan, komt Apple met iets kleiners en platters. De nieuwe Shuffle is zo klein geworden dat je memory stick als ouderwets groot aanvoelt. Het moment is aangebroken dat de MP3 speler kleiner geworden is dan de meegeleverde hoofdtelefoon. Vroeger toen we nog walkmans hadden…

Gepubliceerd door

Kees-Jan

It takes one to know one

3 gedachtes over “Het kan nog kleiner”

  1. dus…. na een korte blik op de gebruiksaanwijzing geworpen te hebben blijf ik toch maar gewoon bij mijn ‘oude’ shuffle. Noem me ouderwets maar ik vind knopjes toch wel heel erg handig.

Reacties zijn gesloten.